Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 93676-93700

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Olipas pitkästä aikaa haastavan viiltävä murskakritiikki, mutta kuten aina, ymmärtäminen on vähän vaikeaa. Boldasin perusmokan ja virhelogiikan, ja syntax errorin:

"Halla-aho antaa netissa tarkat lukuohjeet blogilleen: ”Yritä ymmärtää sanojen ja ilmaisun takana oleva ajatus, ja arvioi sen mahdollista rasistisuutta. Sanat ovat pelkkä vaate, johon ajatus on puettu.”

Shitten se moka ja syntax error:

"Yritän tulkita Halla-ahon seuraavan ajatuksen: ”Koska mielestäni oma, länsimainen kulttuurini on parempi kuin afrikkalaiset ja aasialaiset kulttuurit, pidän tarpeellisena linnoittautumista niitä vastaan.”"

Voisin antaa pähkinän, että tulkitse vastaus kysymykseen 1+1. Vastaus voi olla myös väreissä.
  
  7. marraskuuta 2008 14:41:51

Nimi : M.
  
Viesti : "Tietty logiikka alkaa avautua. Jos Halla-aho näkee ”afrikkalaisessa” kulttuurissa vain huonoja ominaisuuksia, hän ei pidä mielipiteitään ”Afrikka”-vastaisina vaan totuutena. Vastausta vaille jää yhä kysymys siitä, miksi Halla-ahosta on kasvanut ihminen, joka hahmottaa toiset kulttuurit yksinomaan negaation kautta."

Tämä logiikka voidaan avata monella tavalla, mutta menkööt nyt näin:

Jos eurooppalainen Bush-vihaaja näkee Irakin sodassa vain huonoja piirteitä, hän ei enää pidäkään mielipiteitään Irakin sodan vastaisina vaan totuutena. Vastausta vaille jääkin enää kysymys siitä, miksi eurooppalainen Bush-vihaaja näkee Bushin messiaanisen demokratiaprojektin yksinomaan negaation kautta.

  
  7. marraskuuta 2008 14:43:15

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : "1. Varallisuus keskittyy ja tuloerot kasvavat. Tästä hyötyy etenkin Gaussin käyrän oikea laita, joka pärjää aina.

6. Yksityiskoulut yleistyvät, jolloin rikkaan eliitin lapset hyötyvät tasokkaasta opetuksesta."

Nämä ovat mm. kaksi syytä jotka estävät minua ottamasta vasemmistolaisten vasemmistolaisuutta kovin vakavasti.

Kautta aikojen todelliset rehelliset vasemmistolaiset - siis sosialistit - vaikkapa kirjailija Jack London, tilatotietelijä Pearson ja suomalainen sosialisti Yrjö Ruutu (perusti mm. yhteiskunnallisen korkeakoulun) ovat olleet kansallismielisiä.

Maahanmuutto on epäilemättä marksilaisen teorian näkökulmasta työnantajan luokkaedun mukaista (=työn hinta laskee) ja alemman sosiaaliluokan luokkadun vastaista.

Vaikken itse olekaan vasemmistolainen niin ihmettelen kuitenkin. Ja luulen että demarien kannatuksen putoaminen johtuu osin siitä että moni muukin ihmettelee.
  
  7. marraskuuta 2008 14:44:02

Nimi : M.
  
Viesti : "eikö kirjoittajan mielestä ole korrektia pitää omaa kulttuuriaan parempana kuin tuontitavaraa"

Ei, koska se on kulttuurirasismia. (Mokudogma 101.)
  
  7. marraskuuta 2008 14:44:25

Nimi : Afrikkalainen kulttuuri?
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yritän tulkita Halla-ahon seuraavan ajatuksen: ”Koska mielestäni oma, länsimainen kulttuurini on parempi kuin afrikkalaiset ja aasialaiset kulttuurit, pidän tarpeellisena linnoittautumista niitä vastaan.”

Heti tulee ongelmia. Mitä on esimerkiksi ”afrikkalainen” kulttuuri?


Jospa Leena lukisi ja ymmärtäisi mitä on kirjoitettu. Tuo tahallaan väärin ymmärtäminen taitaa olla jonkinlainen trendi. Jos Halla-aho puhuu afrikkalaisista ja aasialaisita kulttuureista, niin miksi Leena puhuu afrikkalaisesta kulttuurista, aivan kuin olisi olemassa jokin monoliittinen panafrikkalainen kulttuuri.

Leena varmaan järkyttyy jos Leenalle sanoo että ei ole olemassa mitään yhtenäistä afrikkalaista kulttuuria. Kuten ei ole myöskään mitään eurooppalaista kulttuuria, vain kansallisia ja kielellisiä eurooppalaisia kulttuureja. Paitsi tietenkin Suomessa, jossa on kulttuuriton kulttuuri.
  
  7. marraskuuta 2008 14:45:09

Nimi : Del
  
Viesti : Erinomainen lista Octaviukselta. Itse lisäisin vielä tiukasti luokkarajoitteiset ja etnisesti puhtaat asuinalueet. Kyllähän se on eliitille nannaa ettei omalla muurein rajatuilla asuinalueilla todellakaan asu yhtään edes keskiluokkaista.
  
  7. marraskuuta 2008 14:46:33

Nimi : reino
  
Viesti : Tapio, nyt näyttää siltä, että joku on varastanut ideasi. Onko ihmisten matalamielisyydellä enää mitään rajaa!?!?

Musta lesbo Mäntyniemeen
  
  7. marraskuuta 2008 14:47:13

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On mitä tavallisinta väittää suvaitsevaisilta tahoilta, että maahanmuuton ihanuuden epäily on selitettävissä psykiatrisin keinoin ja että epäily kietoutuu jotenkin seksin ympärille.

Maahanmuuton ihanuuden näkeminen tietysti myös perustuu jotenkin seksiin etenkin naisilla.

Alkeellista, sanon mä.

Eihän kaikki ole pelkkää tunneälyä. Kyllä perinteisellekin logiikalle täytyy sijansa antaa.
  
  7. marraskuuta 2008 14:48:04

Nimi : 2977
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kuka masinoi Leenalle lähes samankaltaiset vastaukset kysymykseen mitä on "afrikkalainen" kulttuuri?


  
  7. marraskuuta 2008 14:48:27

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Kaikista ihokkaanrepijöistä ihmettelen eniten niitä joiden mielestä Jussi "piehtaroi", "hehkuttaa" tai hänellä on "pakkomielle" raiskauksista ja naisen alistamisesta. Eivätkö he tajua että raiskauksista puhutaan Scriptassa koska niitä tapahtuu, eikä asiasta puhuta avoimesti muualla!?

Ilmeisesti puhuminen ongelmasta on pahempi kuin itse ongelma. Ja Freudilla asian saa kivasti medikalisoitua - pikkustalinistin käsikirjan eka temppu on mielisairaaksi leimaaminen.

Tämän sisältöisen messagen yritin saada läpi Jeja-Poika Moskovasta-blogin kommenteissa, mutta eipä mene läpi. Sattuuhan se kun osuu.

Toivotan Jejalle ja Sharmalle oikein suurta, sykkivää ja ympärileikattua yllätysrakkautta molemmille.
  
  7. marraskuuta 2008 14:48:54

Nimi : vieraileva tähti
  
Viesti : Leenan koko pointti kietoutuu sille seikalle, että H-a puhuu "afrikkalaisesta" kulttuurista ikään kuin jonain homogeenisena koko maanosan kattavana tapakokoelmana.

Mutta: H-a kirjoittaa "afrikkalaiset ja aasialaiset kulttuurit", mikä nimenomaan viittaa eksplisiittisesti siihen, että hän ymmärtää afrikan sisällä olevan lukuisia erilaisia kulttuureja.

Tämän jälkeen koko muu -oletuksille ja jossittelulle perustuva- teksti onkin pelkkiä tyhjiä sanoja..

Myös loppuhuipennus on hieman hämmentävä:

”Heitä ärsyttää ajatus, että suomalainen mies voisi saada edes rahalla pimpsaa silloin, kun haluaa, koska feministien haavemaailmassa torttu on kiristyksen, nöyryytyksen ja kontrolloinnin väline numero uuno.”
Mikäköhän se on Halla-ahon haavemaailmassa?"


No ei ilmeisestikään "kiristyksen, nöyryytyksen ja kontrolloinnin väline"? Leenahan ei itse ota suoraan asiaan kantaa, mutta lukijalle jää sellainen vaikutelma, että H-a on väärässä (tässäkin)..

Näin tasa-arvon kannattajana tuo Leenan antama vaikutelma on kyllä hieman huolestuttava.
  
  7. marraskuuta 2008 14:50:01

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nopealla kuukletuksella netistä löytyy Leena Sharmanista seuraavaa:

Hei,

Olen tekemässä Suomen Kuvalehteen juttua ns. monikulttuurisista avioliitoista, joten jos haluat kertoa minulle kokemuksistasi (oikealla tai salanimellä, mutta mieluiten oikealla) niin soita tai mailaa rohkeasti.

t. Leena Sharma
Suomen Kuvalehti
09-1566440
050-5904541
leena.sharma@kuvalehdet.fi
www.ulkosuomalainen.com/foorumi/viewtopic.php?t=80.

Suomen Kuvalehdessä 18/2006 toimittaja Leena Sharma kirjoittaa suomalaisesta elokuvasta otsikolla "Pienestä kii". En halua kommentoida tarkemmin hänen mielipiteitään suomalaisesta elokuvista, mutta vahingossa hän tulee paljastaneeksi, että hänen tietonsa elokuvista yleensä ovat heppoiset. Hän ei ole esimerkiksi koskaan katsonut Eastwoodin elokuvaa Armoton. Nimittäin jos olisi, hän ei ehkä kirjoittaisi yhtä karkeasti Samuli Edelmanin peniksen koosta.

Leena Sharma kirjoittaa: "Olen pettynyt Seliniin sikälikin, ettei hän ole kummisetämäisestä olemuksestaaan huolimatta saanut aisoihin kotimaisen elokuvan pahinta vitsausta: Samuli Edelmanin onnetonta ekshibitionistista tarvetta hortoilla valkokankaalla alastomana. Siitä huolimatta että jokainen katselukerta vahvistaa havaintoa, että hänellä näyttäisi olevan kovin vähän edellytyksiä viuhahteluun."

No niin. Pari asiaa.

1. Edelmann on valittu näihin elokuviin näyttelijänlahjojensa takia.

2. Edelmann tekee elokuvassa sen, mitä ohjaaja käskee tai käsikirjoitus vaatii.

2. Leffat eivät ole kaatuneet Edelmannin peniksen kokoon.

3. Olisivatko leffat Sharman mielestä siis parempia, jos Edelmannilla olisi isompi penis?

4. Kannattaisko Sharman vähentää "katselukertoja vahvistavaa havaintoa"(!)?

5. Kirjoittaisiko Sharma yhtä loukkaavasti esimerkiksi Leena Uotilan tai Tiina Lymin rintojen koosta?

6. Sharma etsii nyt isompaa kalustoa vähän väärästä genrestä.

Leena Sharman tarkoitus on saada Samuli Edelmann näyttämään pervolta idiootilta. Voin kyllä vakuuttaa, että juttu kääntyy toimittajan tappioksi. Hän vain paljastaa oman estyneisyytensä ja pienuutensa nostamalla Samuli Edelmannin peniksen puheenaiheeksi.

Häkellyin ja sitten raivostuin koko jutusta. Tarvitseeko Suomen Kuvalehti nulikkamaista yläastejournalismia? Minusta Leena Sharman juttu oli karkea ja mauton. Samasta syystä Villissä Lännessä huoralta viilleltiin kasvot ja leikattiin rinnat. Mutta nyt Willam Munnyn ei tarvitse ratsastaa sateessa kaupungista ja karjua oikeutta huorille, koska kaiken yläpuolella leijuu sananvapaus kuin julma ja silmitön ruoska

paavo.vuodatus.net/blog/128776
  
  7. marraskuuta 2008 14:54:59

Nimi : tapio
  
Viesti : Reinolle:

Kukahan tuo Jari Leino on, lieneekö hänkin Alma Median nokkamiehiä? Minä kirjoitin hieman vitsillä, mutta hän on varmaan tosissaan siinä, että Mäntyniemeen olisi saatava musta lesbo.
  
  7. marraskuuta 2008 14:57:07

Nimi : Alex W
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei voi aina ymmärtää mistä näitä toimittajan tyttösiä sikiää, jotka eivät tee taustatöitä kunnolla. Harmittaa jo Jussin puolesta.
  
  7. marraskuuta 2008 15:01:50

Nimi : Del
  
Viesti : tapio: Kukahan tuo Jari Leino on, lieneekö hänkin Alma Median nokkamiehiä? Minä kirjoitin hieman vitsillä, mutta hän on varmaan tosissaan siinä, että Mäntyniemeen olisi saatava musta lesbo.

Oliko tuo sarkastinen arvio sarkasmista?
  
  7. marraskuuta 2008 15:05:29

Nimi : saint
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ”… Nyt pannaan maan asiat kuntoon. Musta mies Mäntyniemessä.”

Hmm…annas kun arvaan…ystävämme Ali Q.?


http://www.halla-aho.com/scripta/huippuosaamista.html
  
  7. marraskuuta 2008 15:06:40

Nimi : Valkea
  
Viesti : Tässä tiede sokaisee pöpilään saakka:

http://www.youtube.com/watch?v=2IlHgbOWj4o
  
  7. marraskuuta 2008 15:12:02

Nimi : Risto A.
  
Viesti :
[i]"Olen hämmentynyt. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini, jota en pidä tyhmänä enkä moraalittomana, kehottaa välttämään tiettyjen ihmisten demonisoimista."[/i}

Onko Leena siis aidosti sitä mieltä, että Timo Soinin pitäisi antaa lupa Halla-ahon demonisoinnille, jotta Pim Fortyin?

Noh.

O' behold the belzebub
  
  7. marraskuuta 2008 15:16:29

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kukahan tuo Jari Leino on, lieneekö hänkin Alma Median nokkamiehiä?"

reino on aamulehden uusi kiintiöhomo. Oikein suloinen.
  
  7. marraskuuta 2008 15:19:33

Nimi : Maailmanmies
  
Viesti : Pirjo:

"Täytyypä soittaa Abdullah Husseinille että tulisi käymään minun luona, voisimme tehdä lapsen, ehkäpä siitä tulee uusi Suomen presidentti ;)"

------------------------

Mikäs ihme tuo nyt olisi, ainakaan niin kauan kuin HS ja Yle lobbaavat monikulttuuria. Näinhän siitä Tarjastakin saatiin presidentti.

Nyt tosin näyttää siltä, että Presidentinlinnassa istuva muumimamma on SDP:n laskevan kannatuskäyrän syypää numero 1. Jutta vain hoiti loput. Demarien puoluetoimistossa taidetaan kuumeisesti miettä eduskuntavaaleja 2011, Tarja kun vielä silloinkin istuu linnassa ja muutamat mehevät virkamiesnimitykset on tulossa ennen sitä.
  
  7. marraskuuta 2008 15:20:52

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kuka masinoi Leenalle lähes samankaltaiset vastaukset kysymykseen mitä on "afrikkalainen" kulttuuri?"

Soluttautuja taisi paljastua. Kaikkihan tietävät että tämä on asiamies FCSE3343434:n ja telepatiajaoston ohjeistuksessa.
  
  7. marraskuuta 2008 15:21:48

Nimi : Paul R
  
Viesti : Leena Sharma: "Halla-aho hekumoi hieman liikaa sillä, miten ”tummaihoiset” miehet raiskaavat suomalaisnaisia öisin Kaisaniemen puistossa."

Minut nuo täyttävät valkohehkuisella vihalla. Tekijöitä ja heidän maahantuonnistaan vastuussa olevia kohtaan.

Vituttaa, että niitä tapahtuu ja se että niiden estämiseksi voi tehdä yksilötasolla niin vähän.

Hekumointi on kovin kaukana tunneskaalastani.
  
  7. marraskuuta 2008 15:22:01

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=6F4oepbxAFw
  
Viesti : Leena Sharma pantavan näköinen ÖNNN!!

Mutta miten hahmotetaan toiset kulttuurit yksinomaan negaation kautta? Öö siis eikös negaatio tarkoita kieltämistä?

Kyllä aika paljon saadaan vielä töitä tehdä, jos pelkkä ajatus siitä, että suomalaisen mielestä suomalainen kulttuuri voisi olla parempi kuin muut kulttuurit ja puolustamisen arvoinen herättää suvaitsijoissa noin katkeraa äbäläwäbälöintiä.

Sitä en tiedä, mitä torttu edustaa Jussin haavemaailmassa, mutta itse yhdyn Eino Grönin näkemykseen, joka löytyy linkistä.
  
  7. marraskuuta 2008 15:36:43

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Olen näin freudilaisittain fiksoituneena fallosentrisenä fasistoidina (täys kyrpä mieheksi, sanoo vaimokin) vähän pettynyt kun Ylen käsittämättömän hieno ja monikulttuurinen Basaari on jäänyt näkemättä monelta, ainakin kommenttien puutteesta päätellen. Siinähän karvaranteet kertoivat miten seksikäs suomalainen nainen on. Älkää missatko uusintaa! Areenasta linkkiä tänne! Nuiva-tv hox!

Siinä on nimittäin presidenttikaliiberin mies. Kamerunilainen Alain polkee stepperillä, hiki roiskuen ja hampaat välkkyen. Silmämunat villisti muljahdellen Alain julistaa että suomalaisten naisten pitäisi sheivata pimppinsä ollakseen seksikkäämpiä. Pääministeriksi sopisi se italialainen seppä joka suositteli naisille matkaa Venäjälle tai Ruotsiin katsomaan milllainen on seksikäs nainen. Ulkoministeriksi pätkän ohjaaja, pieni irstaan hamsterin oloinen, karvainen Ron Jeremy-lookalike.

A-i-v-a-n pryceless. Suoraan elävän kuvan Pantheoniin, peniksen mitalla ohi turpeasta viuhahtaja-Edelmanista.
  
  7. marraskuuta 2008 15:48:17

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen tekemässä Suomen Kuvalehteen juttua ns. monikulttuurisista avioliitoista, joten jos haluat kertoa minulle kokemuksistasi (oikealla tai salanimellä, mutta mieluiten oikealla) niin soita tai mailaa rohkeasti.

t. Leena Sharma
Suomen Kuvalehti
09-1566440
050-5904541
leena.sharma@kuvalehdet.fi
www.ulkosuomalainen.com/foorumi/viewtopic.php?t=80.


Kuinka avioliitto voi olla monikultuurinen. Avioliitossahan on kaksi puolisoa. Jos he kummatkin edustavat yhtä eli omaa kulttuuriaan, niin silloinhan pitäisi puhua _bikulttuurisesta_ avioliitosta. Toisaalta kaikki ihmisethön ovat yksilöitä, joten silloin avioliiton osapuolet edustavat vain itseään ja heidän henkilökohtaista siis vain heihin itseensä eli yhteen yksilöön rajoittuvaa "kulttuuria".

Eikös moku-dogman perusväittämä ole että yleistää ei saa, koska se
on tyhmää tms. Jos rotuja ei ole, niin silloin ei ole myöskään kulttuureja.

  
  7. marraskuuta 2008 15:52:23


guestbook © freebok.net