Pääsivu Viestit 60551-60575

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Yhteisöllisellä kulttuurilla on aina omat lait joita on noudatettava, jotta yhteisön toiminta voisi jatkua. Yhteisöllä on keinot rangaista niitä jotka yhteisön lakeja rikkovat. Rangaistukset ovat kovia, arvelen, että ne ovat kovia siksi että, niillä pyritään rikosten ennaltaehkäisyyn.
Kehittyneissä yhteiskunnissa on luovuttu yhteisöllisyydestä, ja tilalle on tullut yhteiskuntien lait. Yhteiskunnan lait ovat selkeät, mutta rangaistukset ovat lieviä, koska yhteiskunnan kehitystä vetävät ensitilassa ne uudistushaluiset piirit, jotka haluavat uudistaa (murskata) entisen yhteisöllisyyden, uudistusinnossaan he eivät tietenkään usko kovien rangaistuksien ennaltaehkäisyteoriaan.
Joillakin ihmisillä on vaikeuksia hyväksyä yhteiskunnan kehitystä ja sen tuomaa yhteisöllisyyden vähenemistä, ja heille on syntynyt eräänlainen unelma paluusta yhteisöllisyyteen.
  
  14. maaliskuuta 2008 23:46:21

Nimi : Fenix
Kotisivu : Sanoma leviää
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yhteisöjen pitäisi tukea omia jäseniään eikä altistaa vieraiden potkittaviksi - Nyt on Suomessa käynyt toisinpäin
  
  15. maaliskuuta 2008 0:17:48

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jep jep. Oikein "tarkkaan" kun ajattelee niin luulisi niiden muslimien oppivan juomaan viinaa ja tappelevan keskenään jos ne muka suomalaisilta jotain oppivat. Tästä sen näkee kuinka avutonta porukkaa ne on. Mitään ei opita kunnolla. Suomea ei osata puhua kymmenenkään vuoden jälkeen. Suomalaisilta saatu tapakulttuurikin on opittu aivan vituralleen, ei voi muuta sanoa. Kun Jaska puukottaa Penan sen vuoksi, että tämä oli juonut kaikkien viinat, niin sivusta seuraava Abdullah ottaa tapauksesta mallia ja heittää siskonsa parvekkeelta. Kuka selittäisi Abdullahille, että se nyt on aivan sama kenen kanssa sisko nussii mutta toisten viinoja ei jumalauta juoda.
  
  15. maaliskuuta 2008 0:20:42

Nimi : W
  
Viesti : http://edition.cnn.com/2008/US/03/14/anti-semitism/index.html
  
  15. maaliskuuta 2008 0:27:55

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joillakin ihmisillä on vaikeuksia hyväksyä yhteiskunnan kehitystä ja sen tuomaa yhteisöllisyyden vähenemistä, ja heille on syntynyt eräänlainen unelma paluusta yhteisöllisyyteen."

Ei asia ihan noin yksinkertainen ole. Edelleenkin ihminen on lähes täysin kyvytön selviämään yksin, eikä yhteisöllisyys ole minnekään kadonnut.

Asian voi nähdä niinkin päin, että kansallisvaltio on sopiva yhteisö, joka tukee yksilöllisyyttä ja antaa sille tilaa. Kun se tuki loppuu niin matka täyteen barbariaan ei ole mitenkään pitkä.

Yritä vaikka olla velkaa Helvetin enkeleille, kansallispankille on paljon leppoisampaa ;)
  
  15. maaliskuuta 2008 0:36:41

Nimi : Jack
Kotisivu : Kaltio
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aini Linjakumpu on kansainvälisten suhteiden yliassistentti Lapin yliopistossa. Hänen väitöskirjansa (1999) käsitteli poliittista islamia.

Kaltiokumpu pitää lestadiolaisuutta ääriliikkeenä, jossa on yhtäläisyyksiä eräisiin muihin ääriliikkeisiin.
  
  15. maaliskuuta 2008 0:42:47

Nimi : Sotilas
  
Viesti : Nyt alkaa taas hermot palamaan tuon Astridin kommentteihin. Aion tulostaa Astridin naamankuvan A4:lle ja käyttää sitä tarkka-ammunta harjoitteluun. Onko mitään lakia mikä voisi estää tämän? Kyseessä on vain aseen kohdistaminen ja luulen että osun paremmin jos siellä on meidän "mammamme" kuva.
  
  15. maaliskuuta 2008 1:00:49

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lestadiolaisuus on ääriliike Suomessa. Kaltion pitäisi ymmärtää näin yksinkertainen asia. Mutta ei hätää. Jos asiat rullaavat tuttuun tapaan, niin se ei ääriliike enää 20 vuoden kuluttua.
  
  15. maaliskuuta 2008 1:02:21

Nimi : Catilina
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Astrid Thorsilla ei ole enää peräytymistietä. Hän on maalannut itsensä nurkkaan.
Nyt sotkekaa kaikki hänet näihin selittelyihinsä entistä perusteellisemmin, ja julkaiskaamme kooste maksettuna laajalevikkisenä ilmoituksena. Tokihan ministerin ajatukset ja sanomiset palstatilaa saavat helposti.
Lestojen lehtikin ottanee vastaan mainoksia ja ilmoituksia.
  
  15. maaliskuuta 2008 1:17:05

Nimi : H
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aini Linjakumpu on kansainvälisten suhteiden yliassistentti Lapin yliopistossa. Hänen väitöskirjansa (1999) käsitteli poliittista islamia.

Kaltiokumpu pitää lestadiolaisuutta ääriliikkeenä, jossa on yhtäläisyyksiä eräisiin muihin ääriliikkeisiin.


Olen henkilökohtaisesti pettynyt lestadiolaisiin ääriliikkeenä, koska sen jälkeen kun Harro Koskinen teki Sika-Messias teoksen vuonna 1969, he eivät ole saaneet leikattua taiteilija Koskisen päätä irti saati polttaneet edes yhtä Lada-merkkistä henkilöautoa protestiksi uskonrauhan rikkomisesta.

Lisää muslimeja Suomeen jotta Harro Koskisen ja Sepin päättömyydet lopetetaan.. eiku …
  
  15. maaliskuuta 2008 1:39:01

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Sana "ääri" on vissiin paha. Aiemmin paha sana oli "yltiö". Pahaa on myös kiihko ja kiihotus. Loukkaantuminen on hyvää, kunhan sen tekee oikea taho. Kun väärä taho on intomielinen, kiihkoisa ja ääri, hyi, hyi ! Kun taas sitä on oikeanlainen taho, se on kunnioitettavaa ja suvaittavaa ja sitä pitää saada lisää.
  
  15. maaliskuuta 2008 1:50:11

Nimi : Zngr
Kotisivu : Tiiuu Tiiuu Maa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : TYYPILLINEN ARKINEN KOHTAAMINEN RIKASTAVAN ARABIKULTTUURIN KANSSA

Kävelin, saatana, pitkän päivän jälkeen bisselle lähellä olevaan baariin joka on kieltämättä aika monikulttuurinen. Omistajatkin ovat työperäisiä maahanmuuttajia, sekä mukavia sellaisia. Bisnes tuntuu juoksevan hyvin. Olen nähnyt joskus saman viiksekkään keski-ikäisen kaverin kulmilla joten jostain syystä keskustellessani tiskillä drinkin X tai Y koostumuksesta äijä pyysi istumaan ja vaihtamaan pari sanaa. Sälli puhui sujuvaa englantia, hyvää suomea, ranskaa ja espanjaa sekä veteli battery-vodkaa siihen tahtiin ettei pieni suomalainen satakiloinen rimppakinttu pysy kyydissä. Näin edelleen, jätkä kysyi mikä nimeni on, johon vastasin todenperäisesti ja palautin kysymyksen.

Tämä oli virhe #1. Marokkolaisen (jo 9v suomessa asuneen) miehen mielestä hänen tarvitsi tässä vaiheessa näyttää minulle passinsa. Yritin toki estellä, koska hänen passinsa ei kiinnostanut minua enempää kuin protonien hidas hajoaminen elinkaareni aikana mutta se oli kerrassaan myöhäistä: Hr. E (oikea nimi ei relevantti) tunki passin toistuvasti silmilleni ja avusti kertomalla kenen kanssa on töissä, missä, kuinka kauan on asunut suomessa ja olevansa naimisissa, ynnä muuta. Samalla hänen korvansa umpeutuivat kuten kamelien sieraimet hiekkamyrskyssä, eikä hänen ollut mahdollista vastaanottaa erilaisia viestejä joita pyrin hänelle vokalisoimaan. Tässä vaiheessa olisi varmaan kannattanut lähteä ns. lataamaan mutta koska olen VHM, juntti sekä kulttuurinen taustani on alivertainen verrattuna ihan kaikkeen alkaen päästäisistä, en toiminut näin, vaan sen sijaan yritin rauhoitella miestä kertomalla ettei hänen tarjoamansa informaatio ole minulle oleellista, eikä myöskään kiinnosta minua mistään erityisestä syystä, sekä ettei minulle ole mitään häntä vastaan enkä myöskään kärsi ennakkoluuloista hänen (alkuperäisen) kansalaisuutensa omaavia henkilöitä kohtaan. Enkä ole poliisi tai edusta Babylon Forcen kuolemankaartia.

Tässä on virhe #2. Minulla on rautainen, ristinmuotoinen koru. Paitani oli sen verran auki, että koru näkyi (puhdas vahinko, en mä sitä esittele. Se on vaan kivan näköinen mun mielestä). Passin heilutuksen ja sen väistelyn jälkeen olin ilmeisesti asennossa jossa risti oli visuaalisesti havaittavissa arabikulttuurisen suvaitsevaisuusspeliastin näköelimillä. Havainnon tehtyään E. julmistui entistä enemmän, sekä ilmoitti kovaäänisesti (tarkoittaen itseään) "I am a Muslim" (tästä en yllättynyt, ja ilmoitus oli sikäli turha). Vastasin, ettei asialla ole minulle erityistä merkitystä. E. muuttui erittäin vihamieliseksi, ynnä ilmoitti ajattelevansa, että olen kristitty.
  
  15. maaliskuuta 2008 3:27:06

Nimi : Zngr
Kotisivu : Tiiuu Tiiuu Maa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Virhe #3 Jatkoin keskustelua vaihtaen aihetta takaisin erilaisiin juomiin ja vakuutellen, ettei kenenkään henkilön uskonnollinen vakaumus vaivaa minua laisinkaan, mutta aikeeni vaihtaa keskustelun suunta epäonnistui! Sen sijaan sain kuunnella lyhyen mutta kiukkuisen puheen siitä kuinka paikalliset eivät ole hyväksyneet E.:tä yhdeksän vuoden jälkeen, sekä olevani tyypillinen suomalainen, joka tekee "väärin" (väärinteon määrittely oli vajaa, enkä kyennyt selvittämään tarkemmin miksi/mitä/missä minä ja/tai suomalaiset yleensä ovat tehneet pahoittaakseen E.:n mielen). Puheellani ei ollut mitään vaikutusta!! E. oli irtautunut samasta maailmasta missä minä elän, ja siirtynyt toiseen ulottuvuuteen!!!

Virhe #4. En lähtenyt vieläkään lätkimään koska olueni oli kesken! VHM on huono! E. menetti täysin keskustelun ja/tai ajatustensa hallinnan ja ryhtyi vannomaan, ettei hänellä ole mitään tekemistä paikallisen Gambialaisen huumeringin kanssa, vaan juovansa ainoastaan alkoholia, öisin, kun Allah ei näe! Gotcha there, Allah!!! Tämän jälkeen hän uhkasi ottaa selvää, missä asun! Putoaako postiluukustani pommi?!? E. veti passinsa uudestaan esiin ja äärimmäisen kiihtyneenä vaati minua selittämään, miksi vaadin hänen henkilöllisyystodistustaan nähtäväksi kaikesta hänen kertomastaan huolimatta. Kommunikoidessani verbaalisesti etten ole koskaan halunnut nähdäkään kyseistä dokumenttia E. kiivastui vielä ankarammin, jos mahdollista. Baarimikko toi E.:lle uuden battery-vodun. E. julisti, että en saa keskustella hänen kanssaan ja toivovansa hartaasti, että jätän hänet rauhaan. E. tarjosi uudestaan passiaan, jonka jälleen torjuin. Tässä vaiheessa myös minua rupesi vituttamaan ihan oikeasti. Olen myös mahdollisesti likainen sika. Sain ryöpytyksen syytöksiä fasismista ja fobioista, jotka saavat minut vaatimaan passia tapaamiltani muslimeilta. Kysymykseen miksi hän yleensä pyysi minut istumaan alas en saanut selkeätä vastausta, mutta kävi ilmi, että hän toivoo minulle rauhaa ja menestystä elämässä huolimatta lukuisista vääryyksistä jotka hän on osaltani joutunut kestämään. Tämä todisti hänen ylivertaisuutensa verrattuna minun alhaiseen henkilööni.

Oikea liike mutta ikävä totuus #1. Käännyin toiseen suuntaan, lopettelin olueni ja kävelin ulos. Täydeksi mysteeriksi jäi miten onnistuin loukkaamaan tätä monikulttuurista rikastajaa ja olen täysin varma, ettei se koskaan tule minulle myöskään selviämään. Joo joo jokaisella suomalaisella on puukko saappaanvarressa ja kapakassa tulee riitoja kun porukka juo viunaa enemmän kuin nuppi kestää mutta...

No perkele #24 Tuli taas kontaktia muslimikulttuuriin. Se rikastaa ei pelkästään suomea vaan suomalaisen heteromiehen sielua ja tekee meistä suvaitsevaisempia. Koska toiseuden kohtaaminen muuttaa aivokemiaa niin, että ajattelet enemmän kuten Astrid Thors haluaa sinun ajattelevan. Tapaus ei yllätä laisinkaan ja samanlaisia tilanteita on tullut vastaan jo ihan liikaa ihan liian usein. Vi**u taas tätäkin, meni vähän ilta pilalle. Tottakai herra E. oli humalassa, mutta jos kohtaan finskin dokun tiedän sentään mistä se yleensä voi hermostua, ellei kyseessä ole jonkinlainen psykopaatti tai avaruusolento. Ei ole ensimmäinen kerta, eikä varmasti viimeinen kun Islam Morocco törmää suomessa minun persoonaani ja voi luoja, kuinka toivon, ettei näitä tarvitsisi katsella. Ensimmäinen kerta oli yli 10 vuotta sitten kun Marokkolainen herrasmies veti kolmen minuutin tuttavuuden jälkeen huoraa huutaen nyrkillä tauluun (blondia)naistuttavaani yökerhossa, koska tuttavani kieltäytyi lähtemään hänen kanssaan hotellihuoneeseen. Tänään kohtaamani mies ei haastanut riitä kenenkäään kanssa ennenkuin kysyin hänen nimeään ja hän näki ristini; kyseessä ei ollut jokaiseen ohikulkijaan tarrautuva rähjääjä. Kyseessä oli muslimimies, humalassa. Emt, teki mieli raapustaa ihan tavallinen kohtaaminen kamelikuskikulttuurin edustajan kanssa. Tätä se on aina ollut ja tulee olemaan. En ymmärrä mitä posiitivisia vaikutteita suomalainen ihminen voi asiasta repiä.

Mihinköhän ne Thorsin Visat päätyi sitten oikeasti?
  
  15. maaliskuuta 2008 3:33:35

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Kuka selittäisi Abdullahille, että se nyt on aivan sama kenen kanssa sisko nussii mutta toisten viinoja ei jumalauta juoda."

Tämä oli lol :D Pääkaupunkiseudulla muslimit kyllä juovat viinaa (en tiedä tilastollisista määristä, mutta he jotka muutenkin notkuvat steissillä/kapakoissa - tiedän tämän, koska työskentelin pelinhoitajana nuoruudessani).

"Astrid Thorsilla ei ole enää peräytymistietä. Hän on maalannut itsensä nurkkaan.
Nyt sotkekaa kaikki hänet näihin selittelyihinsä entistä perusteellisemmin, ja julkaiskaamme kooste maksettuna laajalevikkisenä ilmoituksena. Tokihan ministerin ajatukset ja sanomiset palstatilaa saavat helposti.
Lestojen lehtikin ottanee vastaan mainoksia ja ilmoituksia."

Ajattelin itsekin tuota, että lestat ovat varsin vaikutusvaltaisia monilla paikkakunnilla ja tunnetusti lainkuuliaisia ihmisiä. Heitä saattaisi kiinnostaa, millaisia rinnastuksia ministeri tekee heistä julkisuudessa. Ulkopuolisten kannalta lestat ovat saaneet eniten kritiikkiä siitä, että he suosivat bisneksessä omiaan ja vievät keskarin kaupasta :)
  
  15. maaliskuuta 2008 8:07:46

Nimi : Jahas
  
Viesti : Aivan varmasti lestadiolaisuus on ääriliike, ehkä ahdasmielisin ja suvaitsemattomin kristillisistä liikkeistämme. Mutta jos tämän sijoittaa samalle janalle muslimien kanssa, se sijoittuu sinne maltillisimpien ja suvaitsevaisimpien joukkoon. Olen melkoisen varma, että täysin maallistunut muslimitaustainen intoutuu kunniaväkivaltaan äärettömän moninkertaisesti herkemmin kuin lestadiolainen. Kyse ei ole vain uskonnosta, vaan kulttuurista.
  
  15. maaliskuuta 2008 8:27:05

Nimi : Taina
Kotisivu : http://tuuli-blogi.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Zngr;
Marokkolaisilla 20-40 v. miehillä on huonon käyttäytymisen kärkipaikka omissakin kokemuksissani.
Pistetään nämä nyt vielä kerran:

Ulkomailla oli aikoinaan hankalaa kun sai kuulla huorittelua ym. kaupoissa ja kaduilla Kanarialla tai Etelä-Espanjassa. Olivat tietenkin opetelleet muutaman sanan Suomea ja huusivat Seksipersettä ja huoraa sitten porukassa meille tuolloin nuorille tytöille. Näin kuulemma tehdään vielä tänäkin päivänä tuolla suunnalla. Ravintolaan meno illalla ei ollut sen mukavampaa, jos marokkolaisia sattui olemaan diskossa. Olin 2 muun tytön kanssa drinkillä lähes tyhjässä diskossa kun äkkiä paikalle pölähti n. 10 marokkolaismiehen lauma, joka kävi heti iholle ja alkoi kopeloida mm. helman alta, ja piiritti meidät tiukasti keskelleen. Tämä tapahtui v. 1990. Istuimme onneksi uloskäynnin lähellä. Sovimme kavereiden kanssa, että taistelemme itsemme ulos, sillä tilanne kävi nopeasti yhä aggressiivisemmaksi. Miehet eivät olleet humalassa. Se olikin viimeinen hetki lähteä. Ilman nyrkkejä ja nopeaa päätöstä se ei olisi enää onnistunut.

Muslimimiesten asenne länsimaista kohtaa on juuri se mitä kaduilla huudellaan. Äiti ja isukki on opettanut jo pikkupoikana, että vain muslimitytöt ovat kunniallisia naisia ja tämä todella näkyy käytöksessä muita naisia kohtaan.

Olin 18 vee kun Turkin kurdi päätti raiskata minut hyökkäämällä kimppuuni keskellä helsinkiä, raahaamalla minut autoonsa, kuristamalla ja tunkemalla veitsen kylkiluiden väliin. Minut pelasti oma rauhallisuus ja ohikulkijat, jotka alkoivat kiinnittää huomiota tilanteeseen. Olin aiemmin tanssinut yhden tanssin hänen kanssaan läheisessä ravintolassa lähinnä kohteliaisuudesta enkä ollut suostunut lähtemään jatkoille. Veitsestä sain onneksi vain pintahaavan kylkeeni. Erikoisinta tapauksessa on se, että mies seurasi autollaan bussiani kotiin, uhkaili, etten menisi poliisille ja soitti seuraavana päivänä pyytäen minua "uusille treffeille". Isäni vastasi puhelimeen. Edellinen ilta oli siis muslimin käsitys normaaleista treffeistä. Ei pahoittelua väkivallasta, ei anteeksipyyntöä vaatteiden repimisestä - uusi muistutus, että poliisille ei kerrota tai tulee veitsestä viimeisen kerran.

Arvatkaa mitä isäni teki kuultuaan tapauksesta? Totesi, että hoida itse miesasiasi! Minä 18-vee valehtelin seuraavan puhelun aikana, että puhelimessa ollut isäni on aviomieheni. Sen jälkeen kurdi ei enää ollut yhteydessä.

Noin 5 vuotta myöhemmin näin saman näköisen miehen poliisiteevessä. Hän oli kuollut huumejengin välienselvittelyssä Tukholmassa. En ole vieläkään ihan varma onko mies kuollut. En itkisi jos näin olisi.

Tottakai meidän tulee ottaa lisää kurdeja ja marokkolaisia Suomeen. Vaaranahan tietysti on (Thorsin mukaan), että nämä ottavat oppia suomalaisista ja tulevat väkivaltaisiksi. Myös ympäristön nuiva asenne monikulttuurisia avioliittoja kohtaan saa aikaan niiden purkautumisen.

Minä en pidä muslimeja pahoina ihmisinä. Ongelma on kulttuuri, joka kannustaa käyttäytymään huonosti etenkin vääräuskoisia naisia kohtaan. Moni sanoo että Islam on keskiaikainen uskonto. Minusta se on paikoin vielä kivikauden puolella.
  
  15. maaliskuuta 2008 9:26:10

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Oikein "tarkkaan" kun ajattelee niin luulisi niiden muslimien oppivan juomaan viinaa ja tappelevan keskenään jos ne muka suomalaisilta jotain oppivat. Tästä sen näkee kuinka avutonta porukkaa ne on. Mitään ei opita kunnolla."
... Hyvällä tahdollakaan en allekirjoita tätä.
Mielestäni muslimit näyttävät selviytyvän maassamme erittäin hyvin. Heillä on loistava kyky etsiä elinkeino karuissa oloissamme. Resuista, köyhää ja pulassa elävää muslimia en ole nähnyt. Poikkeuksitta ovat hyvin pukeutuneita ja siistejä, hyvinpärjääviltä vaikuttavia. Nämä seikat kertovat hyvästä kyvystä etsiä uusi elinkeino muuttuneissa oloissa. Älykkyyden yksi tunnusmerkki on selviytymiskyky muuttuneissa olosuhteissa. Muslimien viisautta osoittaa myös naisten aseman vakiinnuttaminen turvalliseksi osaksi yhteiskunnan peruspilaria, perhettä.
Muslimit ovat rakentaneet kestävän kehityksen systeemin, joka ajanoloon jyrää voimallaan alleen kilpailevat järjestelmät.
...Monokulttuurisen ihmisen on syytä oivaltaa, että monikulttuureissa elinkeinojen kirjo on laajempi kuin monokulttuureissa.
...Monokulttuurin nimityskin lienee syntynyt siitä että monokulttuurisissa yhteiskunnissa elävien ainoa hyväksyttävä elämänmuoto elämästä nautiskelun sijasta, on elää tarkan koodin mukaan, töissä 7-16, ja ennenkaikkea tärkeintä elämäsä on olla saamatta työnantajalta monoa.
  
  15. maaliskuuta 2008 9:31:15

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Tarkkaan ajateltuna Thors on Hitler, sillä hänkin on noussut valtaan ainakin näennäisesti demokraattisin keinoin ja vakuuttaa toimivansa kansansa parhaaksi toimiessaan sen vahingoksi. Nonih, nyt sekin on todistettu ja vielä Thorsin omalla logiikalla. Seuraava todistustehtävä, kiitos. Tarkkaan ajateltuna RKP on vappuilmapallo, koska kumpikin on olemassa lähinnä huvin vuoksi ja pihisee kutistuessaan.
  
  15. maaliskuuta 2008 9:38:57

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Siirrän tämän aiheen nyt yleiselle tasolle, eli tämä ei ole suitsutusta lest. puolesta. Haluan, että sanoja ahdasmielinen, suvaitsematon ja ääri- viljelevät paneutuisivat tosi tarkkaan näihin ilmauksiin ja historiaankin.
Kun haluaa mustamaalata jonkun poppoon, niin sanoo vaan, että se on ääri ja ahdasmielinen. Se on siinä. Siinä ei tule tarkasteluun mikä siellä on ajatusrakennelma ja sen perusta. Ääri sanana vertautuu muihin ihmisiin. Silloin ei tarvi tarkastella "ääriliikkeen" pohjaa ja ajatusmalleja.
Kämyt ovat Astrid-tädin mielestä varmaan ihmisiä kohtaan suvaitsemattomia, kun taas kämy on mielestään suvaitsematon vain valhetta kohtaan, vääriä ajatusmallin pohjia kohtaan.
Yök miten inhoan sanaa ahdasmielinen. Se on hehtaaripyssy jolla ammutaan mustaa tervaa.
  
  15. maaliskuuta 2008 10:28:06

Nimi : SJS
  
Viesti : Eikä ollut edes Mestarin kirjoittama kirja:

"The Affirmative Action Office has completed its investigation of Ms. Nakea Vincent’s allegation that you racially harassed her by repeatedly reading the book, Notre Dame vs. the Klan: How the Fighting Irish Defeated the Ku Klux Klan by Todd Tucker in the presence of Black employees. In conducting this investigation, we interviewed you, Nakea Vincent, and other employees with information relevant to the mailer.

"Upon review of this matter, we conclude that your conduct constitutes racial harassment (---)"

http://www.takimag.com/sniperstower/article/how_dare_you_read_that_in_front_of_me/
  
  15. maaliskuuta 2008 10:47:26

Nimi : Jahas
  
Viesti : ElinaElina, suuntasit viestisi hyvin pitkälti ilmeisesti minulle? Jos näin on, koko pointtini meni ohi.

Jos ilmaisen asian toisin. Kuvitellaan Suomessa vaikuttavat kristilliset järjestöt janalle. Oikealla maltillisimmat ja vasemmalla ne toiset. Lestadiolaisuus sijoittuisi varmasti vasempaan laitaan. Kun tätä janaa verrataan muslimien vastaavaan, koko kristittyjen jana sijoittuisi muslimijanan oikeaan äärilaitaan. Lestadiolaiset eivät siis ole ääriliike kuin hyvin maltillisiin verrattuna. Sellaisiin, joiden mielestä kaikki on oikeastaan ihan jees ja uskonnon oppien rikkominenkin on nykyään ihan ok kun eletään tätä nykyaikaa ja pitää olla moderni. Sen sijaan jos muslimeja vertaa lestadiolaisiin, maltillisimmillakin muslimeilla, maallistuneillakin, ajatusmaailma on jyrkempi ja huikeasti enemmän "ääri" kuin tällä kristittyjen ääripäällä Suomessa.
  
  15. maaliskuuta 2008 10:51:58

Nimi : Zngr
Kotisivu : Tiiuu Tiiuu Maa
  
Viesti : Taina:

Joo, parempi puoliskoni on sosiaalialalla ja olivat työ- ja opiskelukavereitten kanssa vertailleet, mikä on onkaan vittumaisin mamukansallisuus jonka kanssa sosiaalitoimen yhteydessä rikastuu. Kyllä Marokko kuulemma vei kärkipaikan aikalailla yksimielisesti. Minulla ei ole ainoatakaan hyvää kokemusta k.o. kansallisuuden edustajista (aina miehiä, Marokkolaisia naisia ei ilmeiseti ole vaan he jakaantuvat jotenkin muutoin?) lukuunottamatta erästä ystävääni, joka on asunut suurimman osan elämäänsä Hollannissa. Kun hän kertoi Marokkolaisen isänsä ja perheensä kasvatusmetodeista ja ajatusmaailmasta sekä muutenkin Marokolaisten tavoista tehdä lapsista aikuisia en ihmettele _yhtään_ että koko maa on tavallaan jättiläismäinen KUSIPÄÄTEHDAS. Hollantilais/Marokkolainen ystäväni oli kuitenkin jotenkin onnistunut sukunsa kulttuurista huolimatta kasvamaan ns. "normaaliksi", näin euroopan standardein, samalla menettäen tosin menettäen rikkaan kulttuurisen taustansa ja uskomattomat voimavaransa. Sen sijaan hän teki toimistotöitä ja harrasti itsepuolustuslajeja, joka onkin Hollanissa ylen tavallista.

Suurpäiden, Thorsien ja muiden todellisuuden rajan väärällä puolella elävien on juuri vaikea käsittää sitä kuinka hemmetin erilaisia ne rikkaat kulttuurit ovatkaan. Ei Marokkolainen mies muutu suomalaiseksi astuessaan lentokoneestä. Ei hän osaa. Hän on Marokkolainen mies vieläkin.

En muista monta Marokkolaista miestä suomessa asuu, mutta olen nähnyt useamman Marokkolaisen miehen pahoinpitelevän suht. tuntematonta naista julkisella paikalla (5-10, kun ei voi olla varma) kuin Suomalaisen (0 kpl). Jos joku tulee vielä minulle ikinä puhumaan "yksittäistapauksista" niin vedän todennäköisesti tätä henkilöä heti turpaan, yksittäistapauksena.

Muutenkin itse olen ollut jollain tavalla tekemisissä suunnilleen kaikkien Suomen suurempien vähemmistöjen kanssa, joita täällä nuivimme ja sorramme, ja voisin lisätä etten ole koskaan ollut tilassa jossa on Somalialaisia ja jossa _ei_ ole tullut ongelmia (nyt en tarkoita katua, tai asematunnelia). Onneksi Somalialaisilla on porttikielto lähes kaikkialle, etenkin Afrojen pitämille paikoille, niin heitä ei tarvitse kovin usein varoa: lähes jokainen lähikosketus Somalialaiseen kulttuuriin on ollut yritys uudelleenhaltuunottaa valkoisen miehen riistolla hankkimaa omaisuutta. Heillä (siis nuoremmilla) on pakonomainen tarve varastaa tai yrittää pahoinpidellä ihmisiä, jota tavallisen länsimaisen miehen on hankala ymmärtää. Hehän ovat kasvaneetkin täällä? Kyllä suomalaisetkin jne, mutta siis häh? Jos mahdollisuus syyllistyä jonkinlaiseen rikokseen parikymppisenä on n. satakertainen vrt. suomalainen samanikäinen niin kyllä jotain on "eri tavalla". Tässäkin on poikkeus, sillä minulla on myös Somalialainen ystävä. Emme ole puhuneet juurikaan näistä asioista koska kyseessä on ihan normaali mies. Se on merkillepantavaa, ettei hän itse ole Suomen somaliyhteisön kanssa juuri missään tekemisissä, eikä pyri pukeutumaan kuten amerikkalainen RAP-tähti vaan pitää esim. kauluspaitaa ja on kaikintavoin tavanomainen. En tiedä, kärsiikö hän valtaisasti koska on menettänyt rikkaan kulttuurinsa ja on kovin samanlainen kuin kuka tahansa suomalainen mies, mutta hän vaikuttaa kohtalaisen tyytyväiseltä elämäänsä. Sen verran asiasta juttelin, että rasismia hän ei kuulemma ole juurikaan kohdannut.

Turkkilaisista ei ole ollut ikäviä kokemuksia, mutta olenkin mies. Naistuttavillani on hieman heikompi menestys heidän kanssaan integroitumisesta (vrt. Taina ja "treffit").

Gambialaiset ovat ihan ok heppuja, tosin Länsi-Afrikkalaisten bisneksistä yleensä ei kyllä halua tietää yhtään liikaa. Tapaamani Kurdit on hemmetin mukavia, samaistuvat hieman Suomalaisiin (talvisota yms). Ostan eräältä kaikki urheiluvälineeni. Töissä taas kohtaan Intialaisia, Pakistanilaisia, Romanialaisia jne. päivittäin ja Briteistä, joita täällä yllättävän paljon asustelee, sekä muista sortavista valkoisista euroista ei nyt erikseen tarvitse mainita, paitsi että Ranskalaisten kanssa on jostain syystä liian usein hankala tehdä töitä. Kaikilla tapaamillani kansalaisuuksilla on kuitenkin omat, hyvin yleiset ja selkeät luonteenominaisuudet ja piireet.

Jep jep, tätä samaahan tämä on, mutta välillä on hyvä avautua kerran vielä ja tämä palsta on siihen ehkä paras kanava toisinaan.
  
  15. maaliskuuta 2008 10:55:35

Nimi : Ant.
  
Viesti : Aikoinaan pyydettiin tarkkoja lukuja siitä, paljonko Turulle koituu kuluja maahanmuuttajista. Turun AMK teki aiheesta tutkimuksen vuonna 2001:
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2002-01-24,104:2:93967,1:0:0:0:0:0:

Turun Sanomien uutisesta ei kuitenkaan paljoa koostu. Olisi kiva saada tuo tutkimus jostakin, joten jos se jollain on tai joku sen netistä löytää, niin linkkiä.
  
  15. maaliskuuta 2008 11:17:48

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mielestäni muslimit näyttävät selviytyvän maassamme erittäin hyvin. Heillä on loistava kyky etsiä elinkeino karuissa oloissamme. Resuista, köyhää ja pulassa elävää muslimia en ole nähnyt. Poikkeuksitta ovat hyvin pukeutuneita ja siistejä, hyvinpärjääviltä vaikuttavia. Nämä seikat kertovat hyvästä kyvystä etsiä uusi elinkeino muuttuneissa oloissa. Älykkyyden yksi tunnusmerkki on selviytymiskyky muuttuneissa olosuhteissa. Muslimien viisautta osoittaa myös naisten aseman vakiinnuttaminen turvalliseksi osaksi yhteiskunnan peruspilaria, perhettä.
Muslimit ovat rakentaneet kestävän kehityksen systeemin, joka ajanoloon jyrää voimallaan alleen kilpailevat järjestelmät."

- Joo. Muslimien uusi elinkeino jolla he pärjäävät Suomessa on sossunelätti. Sekö on kestävän kehityksen systeemi, joka jyrää alleen kilpailevat järjestelmät? (Eli sen että kaikkien on tehtävä työtä elääkseen.) Jos kaikki rupeavat sossunelätiksi, niin sossulta loppuu rahat hyvin äkkiä, kun ei ole enää meitä työssä käyviä ihmisiä, joiden verorahoilla nämä "menestyjät" elätetään.
  
  15. maaliskuuta 2008 11:26:12

Nimi : Ant.
  
Viesti : Tampereella nuorten miesten jengi ryöstelee ja pahoinpitelee keskustassa. Miehet vaikuttavat ulkomaalaisilta:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/74384.shtml
  
  15. maaliskuuta 2008 11:34:07


guestbook © freebok.net